051 22 39 22 contact@keukenkamer.be 14u. tot 18u. - gesloten op woensdag en zondag

Trendy

Compleet uitgeruste keuken om heerlijk te kokkerellen

Apparaten van Gaggenau

Deze keuken is volledig uitgerust met apparatuur van topmerken. Denk maar aan een pyrolyse oven, een microgolf, steamer en warmhoudlade voor de échte koks onder jullie. Allemaal 400 serie-ovens van Gaggenau.

FlexInduction

Sta je graag in de keuken, maar mag het wat sneller gaan? Kies dan voor een FlexIndiction kookplaat van Siemens. Wat ze zo speciaal maakt is dat er geen voorgedefinieerde kookzones zijn, dus dat je eender welke pot of pan op een plaats naar keuze kan plaatsen. Graag eens testen? Dat kan in onze toonzaal!

Siemens toestellen

In een goed uitgeruste keuken kan een koelkast en diepvriezer niet ontbreken. Ook een vaatwasmachine is essentieel. Bij deze keuken werd geopteerd voor toestellen van Siemens. Topkwaliteit!

Venduro dampkamp

Venduro staat al jaren gekend om zijn kwaliteitsvolle dampkappen. Op en top Belgisch fabricaat, ontworpen en vervaardigd in hun eigen atelier. Wij kozen voor een inbouwgroep. De afmetingen werden perfect aangepast aan deze keuken.

Speciale wokring

Je gebruikt graag een wok om te koken, maar de kookplaat is ofwel te groot ofwel te klein? Wij hebben de oplossing! De FlexIndiction kookplaat van Siemens is voorzien van een inbouw gas-wokbrander, inclusief gietijzeren pannendrager.

Keukenkraan van KWC

De mooie keukenkraan is er een van KWC, onderdeel van Franke. Kranen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, afhankelijk van ons keukendesign en jouw persoonlijke voorkeur.

Werkblad in keramiek

Een werkblad van keramiek? Fantastische keuze! Dit zeer harde materiaal is uitermate geschikt om warme potten en pannen op te plaatsen. Keramiek is bovendien krasvast en houdt het intrekken van vet en vloeistoffen tegen.

Eik

Massieve eik in de keuken? Goede keuze! Hier werd de eik dekkend gelakt en gecombineerd met vergrijsd dikfineer. Mooie combinatie, ook al zeggen we het zelf.

Trendy keuken uit Kortrijk

Bijzonderheden

  • Witte greeploze maatkeuken met 45° afgeschuinde greepranden (poederlak).
  • Naadloze werkbladen in witte Corian.

Apparaten

  • Strakke design apparatuur van Siemens
  • Wit gelakte dampkap van Novy

Stijlvolle, strakke keuken in marmerlook

Altijd al fan geweest van greeploze keukendeuren? Dan zit je met deze keuken wel goed! De witte kastdeuren werden afgewerkt met zwartgelakte greeplijsten van het merk BASE LINE. Bij de werkbladen werd gekozen voor een marmerlook van Dekton.

Daarbij werden onderbouwspoelbakken voorzien. Door spoelbakken stijlvol in te werken in plaats van ze op het werkblad te monteren, kun je etensresten en vocht gemakkelijk in de spoelbak vegen. Zo blijven er nooit restjes tussen de randen zitten. Handig én hygiënisch. Vanop afstand kun je de spoelbak zelfs niet zien zitten, ze vormen één egaal geheel met de rest van het keukenblad. De spoelbakken zijn beschikbaar in verschillende materialen zoals inox, aluminium of composiet. In deze keuken werd gekozen voor gunmetal. Ook de keukenkraan werd in hetzelfde materiaal voorzien. Ga jij voor één bak of twee? Aan jou de keuze.

Interesse in deze strakke, superpraktische keuken? Meer weten?